Om os

 

Cowrubber-måttens tilblivelse

For nogle år siden monterede mælkeproducenten Piet Lekkerkerker fra Giekerk (Friesland) et gummigulv i sin malkestald. Hertil brugte han genbrugstransportbånd fra mineindustrien. “Jeg var overbevist om, at dette materiale ville være godt for klovene. Desuden kostede de gamle minetransportbånd ikke det hvide ud af øjnene.”

Det viste sig dog at være upraktisk. Gulvene var stadig for glatte, og det kostede ham endda nogle køer. “Af ren og skær frustration fjernede jeg det hele igen.” Men Lekkerkerker gav ikke op. Han blev ved med at lede efter en proces til at gøre gummigulvenes overflade mere ru.

Og så kom han i kontakt med Herman Ebbers fra Dedemsvaart, Holland, også mælkeproducent og teknikelsker. Det klikkede mellem de to mænd og efter at have eksperimenteret i en række måneder, fandt de den rigtige teknik og den passende profil. Cowrubber var blevet til.

Vores team

Arjan Lekkerkerker

Medejer af Cowrubber og involveret i vores produkt fra A til Å. Arjan er ikke kun den første kontaktperson for vores kunder. Foruden at udarbejde tilbud, fremstiller og monterer han også selv gummimåtterne.
Telefon: +31 (0)6 291 15 117

Piet Lekkerkerker

Bor i Giekerk (Friesland) sammen med sin kone og søn og har en besætning på 200 malkekøer.
Telefon: +31 (0)6 302 84 280

Cowrubber

Gulvet der øger både koens og landmandens velvære

+31 (0)6 302 84 280

Kontakt os uden forbindende